Wie is Marc

Marc-Roos

Van bedrijfsreportages tot particuliere en zakelijke portretten.

Ik ben een fotograaf uit regio Den Haag. Je kunt bij mij terecht voor particuliere en zakelijke portretten, profielfoto’s, bedrijfsfotografie en sfeerimpressies. Ik zet jou of jouw bedrijf in het middelpunt en laat jouw kern- en merkwaarden doorschemeren in de fotografie. Dit kan op locatie, maar je kunt ook terecht in mijn volledig ingerichte fotostudio in Den Haag (Leidschenveen).

Met mijn afgeronde opleiding tot Vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam en mijn 16 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) marketingfuncties verplaats ik me in jouw wensen en zorg ik voor sprekende beelden die passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen.

Wil je een fotoshoot plannen of gewoon meer informatie? Neem contact met me op en ontvang vrijblijvend een offerte.