Marc Roos

Ik ben een fotograaf uit regio Den Haag met een passie voor het fotograferen van mensen.

Je kunt bij mij terecht voor (zakelijke) portretten, profielfoto’s en sfeerimpressies. Daarnaast heb ik speciaal voor de zakelijke markt het merk De Beeldstudio in de markt gezet.

Ik zet jou of jouw bedrijf in het middelpunt en laat jouw kern- en merkwaarden doorschemeren in de fotografie. Dit kan op locatie, maar je kunt ook terecht in mijn volledig ingerichte fotostudio in Den Haag

Met mijn afgeronde opleiding tot Vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam en mijn 16 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) marketingfuncties verplaats ik me in jouw wensen en zorg ik voor sprekende beelden die passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen.

Wil je een fotoshoot plannen of gewoon meer informatie? Neem contact met me op en ontvang vrijblijvend een offerte.

OPDRACHTGEVERS

RegioBank, ArboNed, Haagse Hogeschool, Lead Today, IMK Opleidingen, E-Learning, Logchies, Human Total Care, SVn, Van der Feltz Advocaten, Innova Energie, Provinto, e.a.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
error: Content is beschermd !!