Dinsdag 10 mei was ik als fotograaf aanwezig bij het evenement Mobile 360 Privacy & Security in het Hilton in Den Haag. Dit is een evenement uit een serie internationale congressen over Mobile georganiseerd door GSMA. De Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven mocht ‘het bal’ openen. Ze werd gevolgd door een grote groep internationale CEO’s en experts op het gebied van mobiele privacy en veiligheid.


Tijdens zo’n evenement is het altijd afwachten hoe het lichtplan is opgesteld. Dat is ook helemaal afhankelijk of er ook live wordt gefilmd bijvoorbeeld. Flitslicht van de fotograaf kan dan verstorend werken en dit is dan ook niet gebruikt tijdens het maken van de foto’s. Gedurende de dag is er veel overleg met de verantwoordelijke event marketeer. Foto’s worden direct na iedere break ingeleverd en geupload. Op die manier kunnen redacteuren er direct mee aan de slag.

Met een mooie opkomst en inhoudelijk goede sprekers heeft Nederland en specifiek Den Haag zich internationaal mooi op de kaart gezet. Kijk voor meer afbeeldingen van het evenement hier.